Buzău: Cine se afla în mașina scufundată în canalul de la Cândești

Stupoare în cazul mașinii scufundate în canalul de la Cândești (Buzău). Anchetatorii cred că în autovehicul nu se afla doar Cătălin Cojanu, tânărul care avea doi copii, ci și soția lui, Lenuța.

Când susțin aceste lucruri, anchetatorii se bazează pe faptul că scaunul șoferului era foarte aproape de volan, semn că mașina era condusă de o femeie. Mai mult decât atât, în autoturism a fost găsită încălțăminte de damă, iar geamurile de pe partea dreaptă ale mașinii erau sparte.

Nici rudele victimei nu au vești bune. Ajunse la locul tragediei, ele susțin că tânăra soție a lui Cătălin se afla cu acesta în mașină atunci când au pornit spre Vernești.

vezi și: Cadavru găsit într-o mașină, pe fundul unei ape-VIDEO

Teoria anchetatorilor care au început deja căutările unei persoane înecate este confirmată de câțiva localnici, care susțin că au zărit un cadavru plutind pe apa canalului, scrie Ziua de Buzău.

Un autoturism Jeep înmatriculat în Anglia a fost descoperit de pompieri luni seară, pe fundul canalului de regularizare a râului Buzău din localitatea Cândești. Înăuntru a fost găsit trupul lui Cătălin Cojanu, tânăr din Mânzălești, căsătorit, cu doi copii, sosit acasă din Anglia, de unde lucra, pentru a-și petrece vacanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel