Cadavru găsit într-o mașină, pe fundul unei ape-VIDEO

Moarte suspectă în cazul unui buzoian. Un tânăr și-a găsit sfârșitul pe fundul canalului de îndiguire a râului Buzău din Cândești.

Operațiunea celor de la ISU Buzău a debutat luni seară, în jurul orei 21:00. Aceștia au fost sesizați de câțiva localnici veniți după-amiază la scăldat că pe luciul apei se zăresc pete de ulei și un miros greu răzbate la suprafață.

Pentru a înlesni căutările pompierilor, autoritățile au solicitat Hidroelectrica să reducă debitul apei de pe canalul care face legătura între microhidrocentralele de la Cândești și Vernești.

Sosiți la fața locului cu mai multe utilaje, lucrătorii ISU au reușit să scoată mașina la suprafață după o oră de încercări, scrie Ziua de Buzău.

La volanul Jeep-ului înmatriculat în Anglia, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bolidul pe fundul canalului adânc de 5 metri, însă localnicii, care cunosc zona, cred că acesta s-a apropiat cu viteză de curbă și a ratat intrarea pe pod, plonjând în apă.

Trupul bărbatului va fi transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Buzău, urmând ca anchetatorii să stabilească identitatea victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel