Buşoi, apel la PSD: E "război", nu competiţie electorală

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi transmite un comentariu despre ultimele discuţii de pe scena politică vizavi de cât de oportună este măsura prelungirii stării de urgenţă. 

România a dovedit până acum că a ales soluția corectă în lupta împotriva COVID-19. S-au luat la timp măsurile de distanțare socială, s-a instituit starea de urgență pentru ca instituțiile statului să aibă la îndemână toate mijloacele în acest război greu cu un inamic despre care cunoaștem foarte puțin.

Împreună am luptat și am câștigat primele bătălii din această luptă care este de durată. Nu putem relaxa acum în niciun fel atenția noastră. Nu putem slăbi capacitatea instituțiilor, cum nu putem abandona strategia aleasă. Avem nevoie pentru încă o perioadă de timp de menținerea măsurilor stricte pentru a putea apoi răsufla ușurați!

"Apel la raţiune"

PSD și sateliții săi trebuie să înțeleagă că suntem într-un ”război”, nu suntem într-o competiție electorală. Românii trebuie apărați prin toate mijloacele și nu împinși în brațele ”inamicului”. Fac apel la rațiune! Lăsați de o parte propaganda, jocul politic și votați în interesul României și al românilor! Votați pentru aprobarea decretului Președintelui României, Klaus Iohannis, care prevede prelungirea stării de urgență pentru o perioadă de 30 de zile. Avem nevoie de unitate și de coerență!

Șantajul pe care încercați să îl faceți zilele acestea nu va scoate România din criză și nu va aduce nici sănătate și nici prosperitate oamenilor. Trebuie să depășim criza medicală! Orice viață salvată acum este o reușită! Acesta este și trebuie să rămână obiectivul principal al oricărui om politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel