Budăi trece la ATAC: Guvernul "nu am bani" LOVEȘTE în sănătate. Respectați recomandarea OMS!

Ministrul Marius Budăi a postat pe rețelele de socializare un atac la adresa Guvernului Orban, care nu ar respecta recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.

"#Guvernul_nu_am_bani lovește din plin în sănătatea cetățenilor români și nu respectă recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății privind testarea populației.

Deși se știa din decembrie 2019 că situația referitoare la pandemia COVID 19 va deveni extrem de gravă, Guvernul PNL a diminuat bugetul Ministerului sănătății pentru anul 2020 cu aproape 23% față de anul 2019.

Și pentru că premierul dezertor Cîțu ne-a spus clar că sănătatea cetățenilor români nu este o prioritate pentru PNL, nici proiecțiile pentru anii următori nu arată foarte bine. În gândirea PNL, nici în anul 2023 bugetul Ministerul sănătății nu va ajunge la nivelul bugetului din anul 2019 și va fi mult mai mic decât acesta. Respectați recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății! Testați! Testați! Testați! Și iar testați!", a scris Marius Budăi pe pagina de Facebook. 

#Guvernul_nu_am_bani lovește din plin în sănătatea cetățenilor români și nu respectă recomandarea Organizației Mondiale...

Publicată de Marius Constantin Budăi pe Joi, 30 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel