Bucurie pentru Berbec, aspecte favorabile pentru Balanță și Scorpion, vești mai neplăcute pentru Capricorn și Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu are o serie de previziuni pentru luna august, mai precis pentru sezonul Leului.

Până pe 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi plac extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Astrologul Daniela Simulescu îi sfătuiește pe Berbeci să se bucure de viață, să se răsfețe, să se gândească la pasiunile lor. Balanțele trebuie să iasă din monotonie, în special în sectorul relațional. Scorpionii se vor gândi destul de mult la carieră, dar asta poate duce și la aspecte favorabile muncii lor. Capricornii s-ar putea să nu se simtă prea confortabil și să își schimbe felul în care priveau viața, iar Peștii au nevoie să mai lucreze la stilul lor de viață și să se gândească la o nouă abordare.

Berbec / ascendent în Berbec

Sfatul astrologului Daniela Simulescu este să intrați în „camera răsfățului” și să vă bucurați de viață, să aveți grijă de voi, de pasiunile voastre! Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, ceea ce înseamnă că relația cu copiii s-ar putea să fie una plină de griji din cauza conjuncției cu Ceres. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă, felul în care v-ați comportat cu privire la propriile voastre nevoi, faptul că nu ați mai acordat atenție lucrurilor care vă produc plăcere. În același timp, e posibil să vi se atragă atenția cu privire la relația de cuplu, faptul că ați neglijat complet romantismul, spontaneitatea, veselia și activitățile pe care ar trebui să le facă un cuplu pentru a menține aprinsă flacăra. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel