Bucureşti, 106 ambulanţe noi. Consiliul General, decizie

Mihai Ciobanu / 19 apr 2019 / 19:06 Salveaza PDF Comentarii
Ambulanță
Descriere foto: Ambulanță

Consiliul General al Municipiului Bucureşti ar putea adopta, în şedinţa din 23 aprilie, un proiect privind darea în folosinţă Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), prin contract de comodat, a 106 ambulanţe achiziţionate de Municipalitate, care au costat peste 47,6 milioane de lei. 

Proiectul de hotărâre prevede şi aprobarea modelului contractului de împrumut de folosinţă (comodat) dintre Municipiul Bucureşti şi SABIF. Contractul se va încheia pe o perioadă de 5 ani. Valabilitatea contractului începe la data semnării lui şi a predării ambulanţelor, dată la care începe şi executarea contractului a cărui durată se încheie la împlinirea termenului de 5 ani, perioadă ce se prelungeşte prin acordul părţilor. 

Ce a declarat Gabriela Firea

 

Pe 1 august 2018, primarul general, Gabriela Firea, anunţa semnarea contractului pentru achiziţia a 106 ambulanţe de urgenţă destinate SABIF. "Câştigătorul acestei licitaţii este compania Deltamed. (...) Aceste 106 ambulanţe de urgenţă rămân în proprietatea Primăriei Capitalei, dar ele vor fi utilizate de către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care are mare nevoie de înnoirea parcului de ambulanţe", spunea Firea

Potrivit Municipalităţii, 89 sunt ambulanţe de tip B, destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor, şi 17 ambulanţe de tip C, destinate urgenţelor medicale cu prioritate maximă şi transportului medical asistat al pacientului. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24