Brian Hoyt Yee, secretar de stat adjunct al SUA pentru Europa și Eurasia, DEMISIE

Departamentul de Stat al SUA a confirmat că Brian Hoyt Yee, secretar de stat adjunct al SUA pentru Europa și Eurasia, și-a dat demisia. 

Răspunsul Departamentului de Stat a confirmat că Brian Hoyt Yee și-a informat colegii de la Departamentul de Afaceri Externe despre demisie. El a fost în această poziție din 2013. 

Fostul șef al misiunii OSCE în Bosnia-Hertegovina Jonathan Moor ar urma să-i ia locul lui Brian Hoyt Yee. El este menționat neoficial. 

[citeste si]

Al Jazeera, care a transmis această informație, scria în luna noiembrie a anului trecut, că Brian Hoyt Yee ar urma să fie numit ambasador al Statelor Unite în Macedonia. 

Hoyt s-a aflat în fruntea Biroului care se ocupă de relațiile SUA cu statele din Centrul și Sud-Estul Europei, inclusiv România. 

Susținător #REZIST?

În luna februarie a anului trecut, el a fost în România, unde s-a întâlnit cu presa ”deontoloagă”. El a afirmat atunci că participarea multinaționalelor la proteste ar fi ilegală, totuși a lăudat protestele, afirmând că ”demonstrațiile nu au fost o surpriză, ci au fost o inspirație”. VEZI AICI: Hoyt Lee, la discuții cu presa "deontoloagă": Participarea multinaționalelor la proteste ar fi ilegală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel