Brexit. Turcan, mesaj pentru PPE

 Familia PPE reafirmă cu tărie determinarea pentru consolidarea viitorului UE, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. 

"Deşi astăzi Marea Britanie a declanşat ieşirea din Uniunea Europeană, familia PPE, din care facem parte, îşi va reafirma cu tărie determinarea pentru consolidarea viitorului Uniunii. Popularii europeni, cea mai puternică familie politică europeană, vor lupta în continuare pentru solidaritate, politici economice şi de securitate comune. Uniunea Europeană are dificultăţi, însă doar uniţi şi solidari vom atinge obiectivele acestui proiect care a adus cea mai lungă perioadă de pace şi prosperitate continentului european", a precizat Turcan într-o postare pe Facebook. 

Declaraţia vine în contextul în care o delegaţie a PNL participă în aceste zile la reuniunea PPE din Malta, temele de pe agendă fiind legate de consolidarea Uniunii Europene după Brexit, "despre soluţiile politice pentru a guverna eficient şi a descuraja populismul generator de faliment şi de false speranţe", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel