Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie. Eliminare în semifinală - update 11

Facebook / Bravo, ai stil
Facebook / Bravo, ai stil

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Sâmbătă seară a fost programată semifinala emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars". O concurentă a părăsit competiția.

Emisiunea "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la Kanal D pe 9 iunie, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri, după cum urmează:

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 11: În ultima săptămână de concurs, concurentele vor putea fi susținute de oamenii de acasă prin SMS. "Ultima săptămână va fi cea mai dificilă. Modalitatea de vot se schimbă. (...) Cei care sunteți în străinătate, din păcate, nu vă puteți susține concurenta favorită. Fetele nu au indicative", a spus Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 10: Concurenta care a părăsit competiția este Beatrice! "Doar 0,2% procente între voi. Mi se pare ireal ce se întâmplă", a zis prezentatoarea. "Felicitări finalistelor! Cea mai tare să câștige", a spus Beatrice.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 9: Marisa a răsuflat ușurată, după ce a fost salvată. "Acum urmează momentul cel mai greu: Alina sau Beatrice?", a zis Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 8: Marisa, Alina și Beatrice se află în pericol de eliminare!

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 7: Iuliana a rămas în fruntea clasamentului. "Mare atenție! Iuliana este protejată datorită punctajului, iar din timpul săptămânii, câștigătoare a fost Silvia. Ele sunt cele două concurente protejate. Beatrice și Alina, alături de Marisa, sunt concurentele în pericol de eliminare", a spus Ilinca Vandici. De menționat că Silvia a nominalizat-o pe Alina.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 6: Tensiunea a atins cote maxime la jurizarea Marisei. A existat un schimb de replici mai aprins între Raluca Bădulescu și concurentă, care, la un moment dat, a izbucnit și în lacrimi. Mai multe, aici.

În cele din urmă, Marisa a primit următoarele note: 2 de la Cătălin Botezatu, 1 de la Raluca Bădulescu, 2 de la Maurice Munteanu și 2 de la Iulia Albu.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 5: Raluca Bădulescu i-a spus Iulianei că a avut un moment perfect în semifinală. Toți cei patru jurați au fost impresionați, concurenta primind 5 pe linie.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 4: Momentul Silviei s-a numit manifest. "Înainte să pui etichete, ar trebui să cunoști un om", a zis concurenta.

(w670)

Foto Facebook / Bravo, ai stil

Silvia a primit următoarele note: 5 de la Cătălin Botezatu, 5 de la Raluca Bădulescu, 4 de la Maurice Munteanu și 3 de la Iulia Albu.

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars. Silvia, taxată dur pe Facebook după momentul din gală


Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 3: Beatrice a fost urmată de Alina. Ralucăi Bădulescu i-a plăcut momentul, dar și ținuta concurentei.

Alina a primit următoarele note: 5 de la Cătălin Botezatu, 4 de la Raluca Bădulescu, 3 de la Maurice Munteanu și 4 de la Iulia Albu.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 2: Deși momentul lui Beatrice, concurenta care a deschis gala din semifinală, a fost unul extrem de spectaculos, fapt confirmat și de jurați, aceștia nu au fost impresionați de ținuta aleasă. "A fost spectaculoasă intrarea ta", i-a spus Cătălin Botezatu. "Nu mi se pare nici bine, nici rău", a comentat Maurice Munteanu. "Nu pot trece peste faptul că porți o salopetă care mă trimite cu gândul la un clip, la un concert, la o situație de genul ăsta", a adăugat juratul. Iuliei Albu i-a plăcut, însă i-a spus că nu îi poate da notă maximă. "Alta este să fii impertinentă", a precizat Iulia Albu.

Beatrice a primit următoarele note: 2 de la Cătălin Botezatu, 2 de la Raluca Bădulescu, 2 de la Maurice Munteanu și 3 de la Iulia Albu.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. "Va fi o gală de foc", a spus Ilinca Vandici.

----

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. O seară încărcată de emoții le așteaptă pe cele cinci concurente rămase în competiția "Bravo, ai stil! All Stars". Pe ultima sută de metri a competiției, concurentele dau tot ce au mai bun pentru a ajunge acolo unde și-au dorit din prima ediție a show-ului, mai exact să câștige admirația juriului și a telespectatorilor.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Pentru una dintre ele, însă, visul de a ajunge în marea finală și mai ales cursa către marele premiu se va încheia sâmbătă seară în semifinala "Bravo, ai stil! All Stars".

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. "Bravo, ai stil se simte, se trăiește, se iubește! Fetelor, vreau ca în seara aceasta să anihilați totul în jurul vostru. Să vă văd, efectiv, strălucind!", este mesajul adresat de Raluca Bădulescu, concurentelor.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Momentul Marisei din gala de sâmbătă provoacă reacții neașteptate în platoul emisiunii. Tensiunea atinge cote maxime la jurizarea concurentei care era convinsă că momentul ei, dar și styling-ul au fost desăvârșite. Nu doar Maurice Munteanu se va arăta nemulțumit de momentul concurentei, ci și Raluca Bădulescu, care va puncta ferm toate greșelile Marisei.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Cine va fi concurenta care va spune adio competiției, cum vor arată momentele fetelor și mai ales ținutele, aflăm în această seară. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars 2 iunie concurentă eliminată gală video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel