Bravo, ai stil! All Stars. Marisa, în lacrimi. Raluca Bădulescu, reacție extremă

Facebook / Bravo, ai stil
Facebook / Bravo, ai stil

Momentul Marisei din gala de sâmbătă, 9 iunie, a provocat reacții neașteptate în platoul emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars".

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Tensiunea a atins cote maxime la jurizarea Marisei, care era convinsă că momentul ei, dar și styling-ul au fost desăvârșite. "Pe mine nu mă impresionează deloc styling-ul pe care tu îl propui și cred că puteai să te implici mult mai mult, având în vedere că e vorba de o semifinală. Sigur că apreciem cu toții momentul, sigur că un platou plin de copii sau de porumbei albi tot timpul va atinge o coardă sensibilă, și e normal să fie așa. (...) Dar rămâne ținuta, Marisa, care, din păcate, e o non-ținută. Nu mă inspiră absolut deloc", a spus Maurice Munteanu.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Nu doar Maurice Munteanu s-a arătat nemulțumit de momentul concurentei, ci și Raluca Bădulescu, care a punctat extrem de ferm toate greșelile Marisei din gala de sâmbătă seară. "Marisa, nu începe nici cu lacrimi, nici cu suspine. Înțeleg că ai avut un concept de respectat. (...) A fost o fâsâială. Este cel mai slab moment. Cea mai slabă ținută. Punct!", i-a spus Raluca Bădulescu, care i-a oferit nota 1. La un moment dat, concurenta a izbucnit în lacrimi.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. "Și tu, și Silvia mi se pare că sunteți relaxate", a zis și Iulia Albu. "Ce crezi că oamenii de acasă te votează doar pentru că ești frumoasă? (...) Vezi să nu ai vreo surpriză. Aș vrea să nu subestimați acest public", a adăugat Iulia Albu.

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie. Eliminare în semifinală


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel