Bravo, ai stil! All Stars. Silvia, taxată dur pe Facebook după momentul din gală

Bravo, ai stil! All Stars. Silvia, taxată dur pe Facebook după momentul din gală
Bravo, ai stil! All Stars. Silvia, taxată dur pe Facebook după momentul din gală

Silvia a fost taxată în mediul online după momentul din gala difuzată sâmbătă, 9 iunie.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Momentul Silviei din semifinala emisiunii s-a numit manifest. "Înainte să pui etichete, ar trebui să cunoști un om", a zis concurenta. Jurații au fost impresionați de ideea concurentei, însă ținuta  nu a fost tocmai la înălțimea așteptărilor lor.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. "Mi-a plăcut momentul, mi-a plăcut agitația din platou, în schimb cred că ai fi putut să faci un pic mai mult la ținută. Pelerina albă îmi place, mai cu seamă că are și niște mesaje", a spus Maurice Munteanu. "Îmi place oarecum ideea cu manifest, dar în schimb nu îmi place deloc acea capă, nu îmi place că ai scris cu un marker pe ea, nu îmi place că nu are acele mesaje imprimate. Apreciez încercarea ta de a veni aproape într-o vestă. Eu credeam că o să faci un alt moment, care era mult mai bun", a zis Iulia Albu.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. Internauții au taxat-o pe concurentă în mediul online după momentul din gală. Iată câteva dintre mesaje:

Tu singură, prin comportamentul pe care l-ai avut mereu, ți-ai pus ,,etichetele,,!!! Nu noi trebuie să învățăm ci tu trebuie să înveți ce înseamnă respectul față de cei din jurul tău, față de noi, telespectatorii, care te-am suportat atâtea luni!!!

Silvia, chiar tu ești cea care pui etichete. Cât de tare le jignești tu pe colegele tale de platou!!!

Off offf Silvia tu care ai pus eticheta pe Iuliana și ai jignit-o cel mai mult.

Un moment de-o ipocrizie cum rar mi-a fost dat să văd! Nu susțin nicio concurentă de-acolo, dar a vorbi despre etichete când ea n-a făcut altceva e patetic, cel puțin!

Să fim mai buni? Păi dragă Silvia, eu zic să începi tu să fii mai bună.

Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie 2018. De asemenea, au fost mesaje și în favoarea concurentei, cum ar fi: Un moment unic și plin de emoții. Felicitări Silvia. Din păcate oamenii care judecă superficial nu vor înțelege ce încerci tu să transmiți. Să fie sănătoși, noi, cei care te-am susținut din prima zi în care ai pășit în acel platou vedem cum ești cu adevărat. Bravo, încă o dată, om frumos, dacă mai mulți ar fi ca tine, am fi o lume mai bună.


Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie. Eliminare în semifinală - update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel