„Bravo, ai stil”, 9 ianuarie. Apariție ȘOC. Raluca Bădulescu: Ce-ai făcut? - update 4

BRAVO, AI STIL
BRAVO, AI STIL

„Bravo, ai stil” continuă miercuri seară cu o nouă ediție.

BRAVO, AI STIL, 9 ianuarie 2019. În ediția din această seară a show-ului "Bravo, ai stil!", difuzată la ora 22:30, la Kanal D, apariția îndrăzneață a Valeriei va uimi. Raluca Bădulescu rămâne "mută" de uimire după defilarea concurentei. "Ce-ai făcut, fetiță? Unde te-ai transformat în halul asta? Ești divină!", spune Raluca Bădulescu.

BRAVO, AI STIL, 9 ianuarie 2019. Șirul complimentelor la adresa vestimentației Valeriei nu contenește, astfel că apariția fetei îi impresionează total pe jurați.  

BRAVO, AI STIL, 9 ianuarie 2019. În această seară, de la 22:30, la "Bravo, ai stil!" veți putea afla deznodământul unui controlul inopinant al lui Cătălin Botezatu, dar și alte detalii despre ținuta vestimentară a Valeriei.

Update 4: Alexandra a izbucnit în lacrimi în fața lui Cătălin Botezatu. Aceasta a declarat că se simte atacată de colegele ei. „Este firesc ca ele să te atace din punct de evdere vestimentar și este firesc să te atace și din alte puncte de vedere. Trebuie să te obișnuiești. Ești ca într-o junglă stilistică în care tu trebuie să fii leoaica sau leul și să muști prima. Tot stilistic”, i-a spus Cătălin Botezatu încercând să o liniștească.

„Dacă ăsta e teatru, eu ți-aș da Oscar! Te ador”, i-a spus Christina Ich.

Update 3: Alina și-a dorit să creeze o ținută imprevizibilă cu care să îi impresioneze pe jurați. Rezultatul a fost și el unul imprevizibil. „Nu îmi place nici mie ținuta ta de astăzi. Vorba ta: sunteți fierte pe urâțit! Tu ești atât de frumoasă și ai un zâmbet absolut superb. De ce vă place să vă schimonosiți? Dar tu ești frumoasă, scoate-ți frumusețea în evidență”, i-a spus Christina Ich.

Update 2: Corina a șocat cu dezvăluirea pe care a făcut-o. „Trebuie să fac o dezvăluire! Am doi copii! Am doi copii și anume, două pisici. Sunt negre ca mine, le-am găsit pe stradă. Mera și cu Rihanna sunt pisicile mele. Și povestea e că mă duc să le castrez”, a spus Corina. 

Update 1:  Cristina Mihaela a făcut anunțul cel mare la „Bravo, ai stil!”. Se mărită la vară, cu iubitul ei cu care are o relație de cinci ani.

VEZI ȘI: „Bravo, ai stil", 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel