„Bravo, ai stil”, 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

BRAVO, AI STIL
BRAVO, AI STIL

„Bravo, ai stil” continuă luni seară cu o nouă ediție și un nou jurat.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. În ediția de luni a emisiunii „Bravo, ai stil!", difuzată la Kanal D, Christina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, se alătură juraților în această săptămână.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. Un scandal monstru se iscă între Alexandra și Bianca, reproșurile necontenind să apară. Alexandra neagă vehement toate acuzațiile care i se aduc.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. După ce își exprimă punctul de vedere în fața juraților, Alexandra este aplaudată de aceștia, Christina Ich aducându-i complimente care o copleșesc pe concurentă. „Doamne, Alexandra! Ești adorabilă!", spune Christina Ich.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. Întregul moment îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil!”.

UPDATE: Ținuta Biancăi nu a fost apreciată de jurați. Singura căreia i-a plăcut a fost Raluca Bădulescu, care i-a dat și o steluță. „Eu nu aș merge mai departe dacă aș fi iubitul tău. Adică te-aș lăsa cu pătură pe tine și cam atât. Ți-aș spune că sunt obosit, mâine trebuie să mă duc la birou neapărat. Nici nu știu ce să spun, că nu vreau să fiu rea. Data trecută mi-au spus oamenii de acasă că sunt arogantă, nu sunt arogantă. Întotdeauna am urât stilul asta Kardashian cu pantaloni de trening și body ăla de lenjerie, nu îl suport. Adică e ceva care mă încurcă. Geaca aia nu îmi place. Nu îmi place look-ul tău de astăzi”, i-a spus Christina Ich.

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

VEZI ȘI: Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel