EXCLUSIV  Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

Rodica Mitu / 07 ian 2019 / 17:31 Salveaza PDF Comentarii
Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!
Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

Tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba modul în care e percepută feminitatea la nivel global, susține astrologul Daniela Simulescu.

„Tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba total modul cum este văzută feminitatea la nivel global. Taurul este semnul conservatorismului, confortului și al feminității clasice. Zodie de altfel guvernată de Venus, planetă corespondentă Zeiței Afroditei. Dar Uranus (excentricul, androginul, rebelul) este ca un extraterestru care când o ia la puricat pe Venus, nu dă doi bani pe "că așa trebuie să se comporte o fată", "că trebuie să fii mai manierată" etc. Ci îi va deschide orizonturile astfel încât să vadă altfel lumea. Cu siguranță, lupta pentru egalitate de drepturi va cunoaște noi direcții, iar femeile își vor da seama că de ele depinde să primească ceea ce merită, nu de mila altora.

De aceea vor cere cu voce puternică salarii mari și aceelași beneficii ca bărbații. În următorii șapte ani nu vor mai plânge femeile că nu își găsesc "prințul de pe calul alb" (un mare bullshit care creează așteptări depresive încă din copilărie). Ci vor plânge bărbații. De ce? Pentru că se vor aștepta să o găsească pe "frumoasa din pădurea adormită" sau "zâna cea bună". Și nu vor avea de unde. Secetă! Pa, puiu! Iar cei mai afectați vor fi băiețeii lu' mămică. Ăștia nu vor înțelege deloc de ce nu găsesc tiparul matern.

Doamnelor și domnișoarelor, vin vremuri interesante pentru noi. Domnilor, pregătiți-vă pentru că toate metodele de agățat știute nu vor mai funcționa deloc!", a transmis Daniela Simulescu.

 

Cum va fi în 2019

 

Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DCNews, a explicat cum va fi Noul An pentru România. „Mercur progresat (gândirea și comunicarea) încă face conjuncție cu Marte progresat (curajul, acțiunea), în Berbec, pentru o lungă perioadă", a spus astrologul, explicând că „asta va duce la un popor care comunică fără a gândi, la a arunca declarații în fugă doar pentru a impresiona". „Nu ne va conveni absolut nimic și vom verbaliza non-stop", a adăugat Daniela Simulescu. Totodată, a vorbit și despre tranzite, mișcările planetelor, în astrograma natală a României. „Pe durata întregului an, Jupiter (considerat Marele Benefic) se va afla în Săgetător, în casa 10. Jupiter se află în domiciliu, în Săgetător, si va amplifica din plin dorința de expansiune, relațiile internaționale, călătoriile, nevoia de a avea o justiție independentă. Casa 10 este cea a președintelui, a guvernului, a prim ministrului, a reputației și a succesului țării. După cum bine știm, România deține în 2019 președinția Consiliului Europei, deci tranzitul își face deja efectul. Doar că Jupiter va face careu cu Neptun din Pești, ceea ce va duce la momente de confuzie, la capcana de a ne crede mai puternici decât suntem, și de aici dorința de a ne implica în proiecte serioase, fără a avea expertiza necesară. În plus, lui Jupiter în Săgetător îi plac foarte mult lucrurile făcute corect, în baza justiției, și orice derapaj va avea o amploare nebănuită. Președintele va fi mult mai vocal, ținând cont că vom avea și alegeri prezidențiale, unde statistic, nu se întrevăd schimbări majore.

Un alt tranzit foarte important este cel al lui Saturn (teste, restricții, blocaje) peste Marte din Capricorn, în casa 11, a Parlamentului, a protestelor, dar și a grupărilor/organizațiilor. Ceea se înseamnă că ne vom confrunta cu blocaje în a legifera așa cum își doresc parlamentarii și senatorii", a precizat astrologul. Articolul complet, AICI.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28