„Bravo, ai stil”, 8 ianuarie. Ediție incendiară - update 2

Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie
Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie

„Bravo, ai stil” continuă marți seară cu o nouă ediție.

BRAVO, AI STIL, 8 ianuarie 2019. În ediția de marți a emisiunii „Bravo, ai stil!", difuzată la Kanal D, Christina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, va fi din nou alături de cei trei jurați. 

BRAVO, AI STIL, 8 ianuarie 2019. Luni, un scandal monstru s-a iscat între Alexandra și Bianca, reproșurile necontenind să apară. Alexandra a negat vehement toate acuzațiile care i se aduc.

BRAVO, AI STIL, 8 ianuarie 2019. Ce vor avea de spus jurații și câte stele vor reuși să își adjudece concurentele din partea celor patru jurați veți putea afla urmărind ediția din această seară a show-ului "Bravo, ai stil!", începând cu ora 22:30, la Kanal D. 

Update: Ținuta Corinei nu a reușit să fie pe placul juraților. „Tot aspectul arată a homeless. Moda aia la care faci tu referință și de la care ai pornit... nu ți-a ieșit ce trebuia”, i-a spus Raluca Bădulescu.

Update: Alexandra a făcut dezvăluiri despre viața ei. A spus că scrie un roman despre viața ei și despre experiențele pe care le-a trăit cu mai multe persoane publice: „După o săptămână încărcată la facultate, prefer să ies și să mă destind în anumite cluburi și am întâlnit foarte multe persoane, foarte multe caractere diferite și...”. Nu de duce cu vorba, zi-ne ce experiențe ai trăit cu persoanele alea publice?, a întrebat-o Ilinca. „Nu știu dacă am trăit cu o singură persoană publică, poate am trăit cu mai multe”, a spus Alexandra.

VEZI ȘI: „Bravo, ai stil", 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

VEZI ȘI: Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel