Bradley de Nooijer, fundașul Viitorului, operat de urgență

Descriere foto:

Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită.

Fundaşul olandez Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită acută la o clinică privată, a anunţat clubul de fotbal FC Viitorul pe site-ul său oficial.

Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopic pentru a-şi relua mai rapid activitatea. Evoluţia post-operatorie este bună, precizează clubul, fără a menţiona durata absenţei fotbalistului de pe gazon.

Mesajul ”Bradley, te așteptăm și mai puternic!” însoțește textul prin care Viitorul își arată suportul față de problema de sănătate a jucătorului olandez: ”La finalul partidei din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1, jucătorul nostru Bradley de Nooijer a acuzat unele probleme medicale, iar în urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de apendicită acută. Jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale laparoscopic pentru a-și relua mai rapid și activitatea. Intervenția a avut loc la o clinică privată, iar evoluția post-operatorie este bună și fundașul stânga olandez își va putea relua activitatea cât mai curând. Bradley, te așteptăm să revii și mai puternic în tricoul negru-albastru !


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27