Bradley de Nooijer, fundașul Viitorului, operat de urgență

Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită.

Fundaşul olandez Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită acută la o clinică privată, a anunţat clubul de fotbal FC Viitorul pe site-ul său oficial.

Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopic pentru a-şi relua mai rapid activitatea. Evoluţia post-operatorie este bună, precizează clubul, fără a menţiona durata absenţei fotbalistului de pe gazon.

Mesajul ”Bradley, te așteptăm și mai puternic!” însoțește textul prin care Viitorul își arată suportul față de problema de sănătate a jucătorului olandez: ”La finalul partidei din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1, jucătorul nostru Bradley de Nooijer a acuzat unele probleme medicale, iar în urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de apendicită acută. Jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale laparoscopic pentru a-și relua mai rapid și activitatea. Intervenția a avut loc la o clinică privată, iar evoluția post-operatorie este bună și fundașul stânga olandez își va putea relua activitatea cât mai curând. Bradley, te așteptăm să revii și mai puternic în tricoul negru-albastru !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel