Botoşani: Un autoturism a luat foc, după ce s-a lovit violent de un camion

Un autoturism a luat foc, joi seară, pe drumul european E58, pe raza oraşului Flămânzi din judeţul Botoşani, după ce s-a ciocnit violent de un camion încărcat cu cereale.

Potrivit poliţiştilor de circulaţie care s-au aflat la faţa locului, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens şi a lovit auto-marfarul, care circula regulamentar. Imediat după impact, autoturismul a fost cuprins de flăcări, şoferul fiind scos din maşină de către conducătorul auto al camionului.

Un pompier aflat în timpul liber a intervenit cu un extinctor pentru a stinge focul de la motor. Ulterior, la faţa locului au intervenit şi echipaje de pompieri, dar şi de ambulanţă. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost preluat de cadrele medicale de la ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'. El avea pe aparatul etilotest o concentraţie alcoolică de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel