BOR și campania. Dragnea: ”De ce un preot nu are dreptul să îşi apere credinţa ortodoxă, de ce trebuie să fim mai umili?”

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, miercuri, la Slatina, cum vede implicarea unor preoţi ortodocşi în campanie, el răspunzând: "De ce dacă preoţii de la alte culte religioase îşi îndeamnă credincioşii să voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul să facă lucrul ăsta?"

"Vreau să spun un lucru în care cred foarte mult şi îl spun nu cu patimă, ci ca o constatare: De ce dacă preoţii de la alte culte religioase îşi îndeamnă credincioşii să voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul să facă lucrul ăsta?", a spus Dragnea.

"De ce un preot nu are dreptul să-şi apere credinţa ortodoxă, de ce trebuie să fim noi mai umili, creştin-ortodocşii?", a adăugat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Patriarhia, despre implicarea politică partizană a Bisericii în campania electorală

Toate cazurile în care preoţii s-au implicat în campania electorală vor fi cercetate de instanţele de judecată bisericească eparhiale, potrivit regulamentelor de disciplină bisericească, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel