Bonta, INCIDENT stupid: VOR RĂSPUNDE ÎN FAȚA INSTANȚEI!

Gabriel Finias Bonta, un tânăr politician, a fost victima unui incident stupid care l-ar fi putut ucide.

A căzut în Someș după pentru că "gardul" de pe marginea apei a cedat. Potrivit spuselor sale, cauza incidentului a reprezentat-o balustrada de pe marginea apei, care este un pericol pentru cei mici și animalele de companie.

"Aseară am fost victima unui stupid accident! Mă plimbam cu Dodo pe malul Someșului, în zona Mănăștur, iar mingea cățelului a alunecat în râu. Dorind să-i recuperez mingea, am așteptat ca valurile generate de curent să o aducă la scările care se află pe malul stâng al Someșului.

Mingea ajunsese în dreptul meu, când, sprijinindu-mă de balustrada de protecție, m-am aplecat să o iau din apă.

Balustrada a cedat, iar eu am căzut în Someș, direct în mijlocul vâltorii, cu tot cu geanta în care aveam actele, portmoneul, tableta, telefonul, cheile de la casă, cheile și telecomanda de la maşină. Cumva m-am dezmeticit și am reușit să înfrunt curentul puternic al apei și să înot până la cele mai apropiate scări.

Ajuns pe mal, am sunat la 112 de pe telefonul unor trecători care au asistat la întreaga scenă, pentru că apa intrase în telefonul și tableta mea, așa că au devenit inutilizabile.

În scurt timp a ajuns Poliția Națională, cea Locală și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Dodo a fost dus la Centrul de Ecarisaj, iar eu la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a fi stabilizat din șocul hipotermic și pentru a mi se investiga leziunile ocazionate de căzătura în apă de la alt nivel.

Investigațiile au arătat că nu am leziuni medulare sau fracturi, dar că trebuie să stau în repaus. Acum sunt acasă, țintuit la pat, am luat calmante și am dormit până acum.

Telefonul este inutilizabil, tableta la fel, am rămas fără cheile de la mașină și fără acte. Cheile cred că sunt pe fundul Someșului, iar portmoneul cu actele a fost dus de vâltoare.

Dacă în locul meu ar fi fost un copil sau un adult care să nu fi știut să înoate împotriva curentului, astăzi presa clujeană care a scris despre cazul meu ar fi dat știrea morții acelui copilaș.

Vinovații, cei care trebuiau să se asigure de calitatea și siguranța acelei balustrade șubrede și oxidate, VOR RĂSPUNDE ÎN FAȚA INSTANȚEI și VOR PLĂTI!

Pentru că imediat ce mă voi recupera și leziunea de la genunchi îmi va permite să pășesc normal, voi pune un denunț pentru vătămare corporală, leziuni și distrugerea obiectelor aflate în geantă. Vă voi ține la curent cu ancheta care se va pune în mișcare de îndată ce ies din casă", a fost mesajul lui Gabriel Finias Bonta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel