Boloni, supărat. Arbitrajul video îi dă bătăi de cap

Boloni este nemulţumit de arbitrajul video cu care s-a confruntat la ultima partidă.

Fostul internaţional român Ladislau Boloni, antrenorul echipei de fotbal Royal Antwerp, a criticat dur sistemul de arbitraj video (VAR) la finalul meciului încheiat la egalitate, în deplasare, cu formaţia KAA Gent (0-0), duminică, în campionatul Belgiei. Antwerp a marcat două goluri pe parcursul meciului, ambele anulate de central pe motiv de ofsaid, fără ca acesta să mai revadă fazele pe ecran, ci bazându-se doar pe avizul arbitrilor video. Ulterior, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 m, acordată de arbitru după ce acesta a urmărit din nou acţiunea pe ecranul de la marginea terenului, lucru care l-a înfuriat pe Boloni, chiar dacă Gent nu a reuşit să fructifice penalty-ul respectiv.

Ce reguli există?

'Nu înţeleg, uneori arbitrul lasă jocul să continue, iar apoi se duce să vizioneze acţiunea pentru a decide dacă ar trebui să fluiere sau nu. Însă atunci când marcăm noi, brusc nu mai trebuie să privească, el a urmat pur şi simplu indicaţia primită. Ce reguli există pentru a urmări sau nu imaginile?', s-a întrebat antrenorul lui Antwerp.

'Arbitrii pot să rămână acasă, se pare că avem nevoie doar de VAR. De ce sunt patru? Trebuie să-i plătim şi, în cele din urmă, VAR este cel care decide', a mai spus Boloni. În urma remizei de duminică, Royal Antwerp, ocupanta locului secund în clasament, a ratat ocazia de a se apropia la un singur punct de liderul KRC Genk, învins pe teren propriu sâmbătă, de Cercle Bruges (1-2).

Vezi și: Campionatului European de fotbal Under-21. Grupa României, adversare de top

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel