Boloni îşi freacă mâinile de bucurie

Antrenorul român Ladislau Boloni pare a fi extrem de mulţumit în Belgia, după ce mulţumit că Antwerp s-a întărit în perioada de mercato.

Antrenorul lui Antwerp, Ladislau Boloni, este mulţumit de achiziţiile realizate în perioada de mercato, ce pot ajuta echipa să evolueze în play-off-ul pentru primele şase locuri la sfârşitul sezonului regulat în campionatul de fotbal al Belgiei.

Boloni 'îşi freacă mâinile de bucurie, dar pune punctul pe i', comentează site-ul walfoot.be, după ce tehnicianul a vorbit pentru ziarul Het Laastste Nieuws despre jucătorii veniţi în ianuarie. Cel mai cunoscut dintre aceştia este Jonathan Pitroipa, un internaţional din Burkina Faso care a evoluat, printre altele, la echipe din Germania şi Franţa.

'Pitroipa este un jucător ce ar putea fi util în treimea adversă', a estimat Boloni. 'Ştie cum să decidă soarta unui meci. Atenţie însă: asta nu înseamnă însă că va fi mereu titular. Va trebui să facă şi faza defensivă', a adăugat tehnicianul despre fotbalistul de 31 de ani, care este mijlocaş ofensiv sau extremă dreaptă.

Probleme de securitate la stadion

Pitroipa, care a evoluat în ultimele trei sezoane în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira şi Al-Nasr, a venit la Antwerp ca jucător liber de contract. Despre francezul Romain Habran, o extremă de 23 de ani, sosită de la echipa a doua a lui Paris Saint-Germain, Boloni a spus: 'Habran mai are multe de învăţat. Trebuie mai ales să ştie a-şi folosi calităţile în slujba echipei'.

În altă ordine de idei, meciul Antwerp - FC Bruges, programat duminică, după reluarea campionatului, ar putea fi amânat din cauza unor probleme de securitate la noua tribună a arenei Bosuil. Nou-promovata Antwerp este pe locul 4 în clasament, după 21 de etape.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel