Boloni îşi freacă mâinile de bucurie

Antrenorul român Ladislau Boloni pare a fi extrem de mulţumit în Belgia, după ce mulţumit că Antwerp s-a întărit în perioada de mercato.

Antrenorul lui Antwerp, Ladislau Boloni, este mulţumit de achiziţiile realizate în perioada de mercato, ce pot ajuta echipa să evolueze în play-off-ul pentru primele şase locuri la sfârşitul sezonului regulat în campionatul de fotbal al Belgiei.

Boloni 'îşi freacă mâinile de bucurie, dar pune punctul pe i', comentează site-ul walfoot.be, după ce tehnicianul a vorbit pentru ziarul Het Laastste Nieuws despre jucătorii veniţi în ianuarie. Cel mai cunoscut dintre aceştia este Jonathan Pitroipa, un internaţional din Burkina Faso care a evoluat, printre altele, la echipe din Germania şi Franţa.

'Pitroipa este un jucător ce ar putea fi util în treimea adversă', a estimat Boloni. 'Ştie cum să decidă soarta unui meci. Atenţie însă: asta nu înseamnă însă că va fi mereu titular. Va trebui să facă şi faza defensivă', a adăugat tehnicianul despre fotbalistul de 31 de ani, care este mijlocaş ofensiv sau extremă dreaptă.

Probleme de securitate la stadion

Pitroipa, care a evoluat în ultimele trei sezoane în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira şi Al-Nasr, a venit la Antwerp ca jucător liber de contract. Despre francezul Romain Habran, o extremă de 23 de ani, sosită de la echipa a doua a lui Paris Saint-Germain, Boloni a spus: 'Habran mai are multe de învăţat. Trebuie mai ales să ştie a-şi folosi calităţile în slujba echipei'.

În altă ordine de idei, meciul Antwerp - FC Bruges, programat duminică, după reluarea campionatului, ar putea fi amânat din cauza unor probleme de securitate la noua tribună a arenei Bosuil. Nou-promovata Antwerp este pe locul 4 în clasament, după 21 de etape.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel