Boloni, antrenor la Antwerp: „O merităm"

boloni
boloni

Antwerp merită să încheie sezonul regulat în primele şase locuri, a estimat Ladislau Boloni, antrenorul revelaţiei campionatului de fotbal al Belgiei, într-un interviu pentru ziarul Het Laatste Nieuws.

Antwerp, nou-promovata antrenată din vară de tehnicianul român, este pe locul 5, cu 37 de puncte, când mai sunt şase etape din sezonul regulat. La încheierea acestuia, primele şase clasate vor disputa un play-off pentru stabilirea campioanei. Antwerp este la şase puncte de formaţia de pe locul 7, Genk.

„Nu ştiu dacă vom fi în play-off-ul pentru locurile 1-6, dar tot ce pot să spun este că o merităm", a declarat Boloni.

După trei remize consecutive de la reluarea campionatului, Antwerp va încerca să simtă din nou gustul victoriei în meciul de vineri, cu Waasland-Beveren.

„Nu trebuie ţinut cont doar de rezultate. Cu circumstanţe mai favorabile, am fi putut lua mai multe puncte. În meciul cu Gent lucrurile n-au stat perfect, dar pe ansamblu am reuşit trei evoluţii de calitate", a spus Boloni.

Bruges, lider autoritar

După meciurile cu FC Bruges, Gent şi Charleroi, echipa lui Boloni are un program mai simplu înainte de finalul sezonului regulat.

FC Bruges este lider autoritar, cu 57 de puncte, urmată la 11 puncte de Charleroi şi la 12 de Anderlecht, campioana en titre, la care este legitimat Alex Chipciu. Standard, echipa lui Răzvan Marin, se află pe locul 10, cu 30 de puncte. Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, echipă la care evoluează Dorin Rotariu, ocupă locul 11, cu 29 de puncte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel