Boc: Cei ce mai atacă partidul pentru imagine fie revin la sentimente mai bune, fie vor fi daţi afară

emil-boc_4011
emil-boc_4011

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat joi, la Sibiu, că este deranjat de atacurile colegilor de partid la adresa PDL, afirmând: "Cei care mai atacă partidul pentru a-şi face imagine personală fie revin la sentimente mai bune, fie vor fi daţi afară".

"Mă deranjează atacurile unor colegi de partid la adresa PDL, când nimeni din PDL nu era cine este fără sprijinul partidului. Atunci când a fost bine au fost alături, iar când partidul a luat cele mai grele măsuri şi are nevoie de fiecare om al său unii încearcă să îşi facă imagine personală pe seama partidului", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL şi-a avertizat colegii că nu va mai tolera un astfel de comportament.

"Cei care mai atacă partidul pentru a-şi face imagine personală fie revin la sentimente mai bune, fie vor fi daţi afară. Fie pleacă, fie rămân alături de partid, dar în interesul partidului", a afirmat Boc.

El a adăugat că PDL a avut "cea mai grea guvernare din '89 până în prezent" şi are nevoie de toţi oamenii săi pentru a convinge electoratul la următoarele alegeri.

Emil Boc s-a aflat joi la Sibiu, împreună cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, pentru a inaugura lucrările la Autostrada Sibiu-Orăştie.

Citește și: Cezar Preda o acuză pe Macovei de ipocrizie: Să-şi facă partid cu Baconschi, Voinescu, Lăzăroiu Cristian Preda: Echilibrul de la vârful PDL este “foarte fragil”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel