EXCLUSIV  BLOCAJ cu bugetul pe 2021. Ciuvică: Aceasta era soluţia, dar nu le-a păsat

Mugur Ciuvică a vorbit despre blocajul cu bugetul de stat pentru anul 2021 care nu a fost nici măcar prezentat ca proiect, deşi am ajuns la sfârşitul lunii ianuarie. 

"Nu cred că e de bine. Dar stăpânul bugetului e domnul Iohannis, votat şi el de două ori. Lumea a vrut guvernele lui Iohannis, are guvernele lui Iohannis. Bugetul nu e gata; s-a mai întâmplat odată anii trecuţi, a fost făcut la începutul lui februarie şi ţipau toţi, cum să facă bugetul în februarie, dar atunci a trecut prin Parlament la începutul lui februarie.

Au venit ăştia, săptămâna viitoare vom fi la începutul lui februarie dar nu va fi votat niciun buget; de-abia peste vreo două săptămâni va ajunge în Parlament. Deci ce criticau ei pe vremea PSD-ului că e bugetul întârziat, la ei va fi şi mai întârziat. Şi fără niciun motiv. Ei s-au grăbit cu Guvernul să fie până la Crăciun. De la Crăciun până acum a trecut mai mult de o lună; între timp puteau face o sesiune extraordinară de o săptămână în care să treacă bugetul şi rezolvau problema. N-au făcut chestia asta pentru că nu le-a păsat. Pentru că dacă n-ai opoziţie, aşa te comporţi: eşti relaxat şi faci ce-ţi trece prin cap", a declarat, la emisiunea "Miercurea neagră", Mugur Ciuvică.

VIDEO: 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel