Blestemul emisiunilor lui Ciutacu: Urmează Băsescu?

Victor Ciutacu4
Victor Ciutacu4

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut un bilanț al politicienilor importanți care au acordat "ultimul interviu" în emisiunile sale, înainte să demisioneze.

"Mang vineri la mine, luni şi-a dat demisia. Marga vineri la mine, luni şi-a dat demisia. Fenechiu miercuri la mine, vineri şi-a dat demisia. Nu se mai învaţă...", a scris realizatorul tv pe Facebook.

Contactat de De Ce News, Victor Ciutacu a declarat că îl așteaptă pe președintele Traian Băsescu la el în emisiune:

"Eu tot îl invit pe dl Băsescu de câțiva ani de zile. Cred că e superstițios. L-am invitat inclusiv în prima săptămână, când am început emisiunea la România Tv. Dânsul își alege în general niște interlocutori mai amabili".

În afară de domnul Băsescu, mai aveți pe cineva pe listă?

"Am tot invitat. Uite, dl Ponta a fost la mine de două ori și e tot în funcție. Miniștrii ăștia foarte contestați, care se apropie de amurgul mandatului, îmi acordă mie ultimul interviu. Ei nu cred că vin cu ideea să îl acorde pe ultimul. Cred că vin cu ideea să lămurească lumea că trebuie să rămână în funcție, dar nu prea le iese", a răspuns realizatorul emisiunii "Tonomatul lu' Ciutacu", de la România Tv.

Ioan Mang a demisionat din postul de ministru al Educației, în martie 2012. După cinci luni, ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, și-a depus demisia din fruntea ministerului. Ultimul pe listă este Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor. Toți cei trei au participat, cu doar câteva zile înainte să-și depună mandatele, la emisiuni moderate de Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel