Blestemul aerodromului Comana! O nouă tragedie în aer

Un paramotor s-a prăbuşit în apropierea localităţii Comana, judeţul Giurgiu, o persoană fiind în stop cardiac iar o a doua rănită dar conştientă, un elicopter SMURD fiind trimis la faţa locului, a declarat secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, pentru Mediafax.

"S-a primit un apel la Giurgiu şi s-a anunţat prăbuşirea unui paramotor. A fost trimis la faţa locului un elicopter SMURD şi mai multe forţe din judeţul Girugiu. La acest moment o persoană este în stop cardiac sub resuscitare de către echipajul elicopterului şi mai este o persoană rănită, dar conştientă", a declarat Raed Arafat pentru Mediafax.

Autorităţile din Giurgiu fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele prăbuşirii paramotorului.

Proprietarul aerodromului Comana este la al doilea incident.

În 2012, un pilot și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit cu avionul de mici dimnesiuni. Acesta era la o petrecere organizată de proprietarul aerodromului. Bărbatul a dispărut de la petrecere și s-a urcat în avion.

Proprietarul Clubului Sportiv Moto Fly Ro, care este şi deţinătorul aerodromului Comana, Marian Cojocaru, a spus că nici el, nici ceilalţi participanţi la petrecere nu l-au văzut pe Gelu Frunză plecând.

Cojocaru a mai spus că zborul la aerodromul Comana era închis în momentul prăbuşirii avionului.

"Eu nu monitorizez zborurile piloţilor. În momentul producerii accidentului aerodromul Comana era închis zborului, iar în rest anchetatorii trebuie să spună ce s-a întâmplat", a spus Cojocaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel