Blaga, paznicul mediului de afaceri: Ponta zapciul pune taxe peste tot

blaga
blaga

Vasile Blaga a declarat, luni, că PDL va iniția o moțiune în care se va cere retragerea bugetului pe 2014. Președintele PDL a subliniat că nimeni nu e mulţumit de construcţia bugetară propusă de premierul "Ponta zapciul".

"Noi nu-l vom vota (bugetul pe 2014 - n.r.). Mai mult, o să iniţiem o moţiune pe tema involuţiei economice, a creşterii fiscalităţii, în care vom cere chiar retragerea bugetului", a afirmat Blaga luni, înainte de şedinţa BPN, întrebat dacă opoziţia va vota bugetul, scrie Mediafax.

Președintele PDL a adăugat că "Ei vin cu cea mai proastă construcţie bugetară, criticată de absolut tot mediul de afaceri, că discutăm de Camere de Comerţ Româno-Americană, de Asociaţia Investitorilor Străini, de Consiliul Fiscal. Nimeni nu este mulţumit de această construcţie bugetară propusă de acest premier Ponta zapciul, taxe peste tot ce mişcă în ţara asta. Nu are niciun fel de intenţie de a reduce presiunea fiscală, de a reduce inflaţia, de a reduce mai ales această grea apăsare pe tot mediul de afaceri, care este a treia fiscalitate pe forţa de muncă din Europa".

Blaga susține că bugetul pe anul viitor este unul "fanariot" şi "ipocrit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel