Blaga: Eu pe Albă ca Zăpada nu l-am băgat în seamă niciodată

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat într-o intervenție la RTV, că va da curs invitației premierului de a discuta problemele economice. Despre afirmațiile lui Sebastia Lăzăroiu de pe Facebook, Vasile Blaga a spus că nu a luat-o niciodată în seamă pe Albă ca Zăpada de la Cotroceni.

"Primul ministru caută soluții la Opoziție. Primul ministru trebuie să recunoască  faptul că situația dezastruoasă a economiei  i se datorează  în întregime. Tăierea investițiilor nu putea să creeze locuri de muncă  și nici măcar să le mențină pe cele ezxistente. Și astfel s-a ajuns în iulie ca 28.000 de română să-și piardă locurile de muncă, care se adaugă celor 16.000 care și le-au pierdut în iunie.

Să nu iute Ponta că cele 14 modificări ale Codului fiscal, apropae una pe lună, unde  a introdus 23 de noi taxe și impozite, au scăzut puterea de cumpărare  a românilor și a omorât consumul", a spus Basile Blaga într-o intervenție telefonică la RTV.

Întrebat dacă va merge la întălnirea premirului pe temele economice, președintele PDL a răspuns: Categoric da. "Noi am avut această ofertă. PDL a făcut această propunere și desigur că va discuta cu premierul, vom discuta cu USL-ul și chiar propunem o întâlnire comună tripartită, USL, PDL și cei mai interesați, adică mediul de afaceri", a declarat Vasile Blaga.

Despre afirmațiile consilierului Sebastian Lăzăroiu, care a scris pe contul său că prin propunerea premierului de a se întâlni cu liberal-democrații, PDL a fost luat la mișto, Vasile Blaga a spus pe un ton ironic: "Eu pe Albă ca Zăpada de la Cotroceni nu l-am băgat în seamă niciodată."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel