Black Friday 2017: Cartof în loc de iPhone

Ofertele de Black Friday au fost foarte multe și în acest an, dar tot acum au existat comercianți care au încercat să facă rapid niște bani din păcăleli.

Potrivit unui video de pe LiveLeak, o doamnă a fost păcălită în urmă cu câteva zile de Black Friday.

Evenimentul a avut loc în Wisconsin, Statele Unite

Femeia a văzut un camion marcat cu însemne de Black Friday într-un mod cât se poate de ostentativ.

Acesta avea baloane lipite de el și o varietate de alte bannere care te făceau să crezi că este vorba de o promoție ambulantă de la un magazin de încredere. 

În momentul în care femeia s-a apropiat de camion, a văzut că acesta era încărcat cu o varietate foarte mare de produse noi, aparatură electronică, haine și o multitudine de accesorii utile.

Pe ea a atras-o perspectiva achiziției unui iPhone 6 la un preț infim. În ciuda faptului că  smartphone-ul nu este cel mai nou terminal Apple, la 100 de dolari a reprezentat o ofertă foarte atrăgătoare.

Din păcate, după încheierea tranzacției, când femeia a ajuns acasă, a realizat că în interiorul respectivei cutii originale de iPhone 6 erau niște cartofi tocați. Nici măcar nu erau proaspeți, ci oxidați.

Femeia și-a luat măsuri de precauție, însă au fost inutile

Partea ciudată este că și-a luat o serie de măsuri de precauție, dar au fost inutile în fața combinatorilor. Înainte să înmâneze niște bani ”vânzătorului”, s-a jucat cu un iPhone perfect funcțional. L-a testat în fel și chip ajungând la concluzia că este original.

[citeste si]

În momentul în care i-a înmânat banii, șoferul camionului a luat telefonul, s-a făcut că-l împachetează într-o hârtie și l-a pus într-o sacoșă. O altă sacoșă identică a ajuns însă la femeia care s-a trezit cu cartofi în sacoșă în momentul în care a ajuns acasă și a desfăcut ambalajul.

Experiența este una traumatizantă, dar ar trebui să funcționeze mai degrabă ca o lecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel