Bill Cosby, agresiune sexuală. Când își află pedeapsa

Starul american Bill Cosby va trebui să se prezinte la Tribunalul din Norristown pe 24 septembrie pentru a-și afla pedeapsa. Actorul a fost găsit inculpat într-un proces judecat pentru agresiune sexuală la sfârșitul lunii aprilie. 

Bill Cosby, acuzat de agresiune sexuală. La finalul unui proces care a durat trei săptămâni, starul american, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit vinovat pe 26 aprilie la trei capete de acuzare formulate împotriva lui, după ce a agresat-o sexual pe Andrea Constand, o fostă jucătoare de baschet, în prezent în vârstă de 45 de ani. Bill Cosby riscă să primească o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare, informează www.agerpres.ro 

În aşteptarea pronunţării pedepsei, judecătorul Steven O'Neill a decis ca renumitul actor să rămână în arest la domiciliu, în reşedinţa sa din Cheltenham, o periferie de lux a oraşului Philadelphia, şi a cerut plasarea starului într-un regim de monitorizare electronică. 

Două audieri pentru pronunțarea pedepsei

Magistratul a fixat două audieri pentru pronunţarea pedepsei, una pe 24 septembrie, iar cealaltă pe 25 septembrie. Reprezentanţii tribunalului american nu au precizat motivul pentru care audierea a fost fixată pe parcursul a două zile. 

Verdictul de vinovăţie care îl vizează pe Bill Cosby este primul de acest fel pronunţat în cazul unor personalităţi influente din industria de divertisment după izbucnirea scandalului Weinstein şi apariţia mişcărilor #MeToo şi Time's Up.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel