Berceanu, declarații EXPLOZIVE. Cătăniciu: Ați făcut o afirmație destul de gravă

Steluta Cataniciu
Steluta Cataniciu

Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, a spus că Radu Berceanu, fost ministru, a fost ca un vin spumant în comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidențiale 2009.

"Ați fost ca un vin spumant. Declarațiile cred că au făcut deliciul presei. Ați făcut o afirmație destul de gravă cu privire la sumele de bani care se plăteau acelor consultanți care, conform spuselor dumneavoastră, nu prea își făceau treaba sau nu prea erau pricepuți pentru acest lucru. Ați mai afirmat că nu s-au plătit taxe și impozite pe acele sume. De fapt, aceasta este afirmația gravă. Aș vrea să îmi spuneți dacă aveți informații concrete în acest sens", a spus deputata ALDE.

"Eu am zis așa: că sunt, la toate campaniile electorale, consultanți politici. Unii sunt din străinătate, alții din România. Ei se gândesc că sunt niște bani de câștigat. Majoritatea dintre ei sunt proveniți din presă unde rămân sau se și întorc, au așa o dualitate. Cred că nu e nicio surpriză. Întotdeauna au fost consultanți pe lângă mai toate partidele. Nu cred că ei lucrează așa, pe gratis. Ar trebui să îl întrebați pe Dan Andronic dacă a fost consultant și dacă a fost consultant a fost plătit sau benevol? Dacă era plătit, să îl întrebați dacă a plătit și taxele și impozitele aferente sumelor câștigate. Poate nu a câștigat nicio sumă și era benevol. Dacă era benevol... nu ești benevol decât dacă ții cu ăia, adică ești cu sufletul pe lângă ei, îți dorești să câștige și așa mai departe", a replicat Radu Berceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel