EXCLUSIV  Benjamin Netanyahu, pe masa de operație. Dr. Herman Berkovits a cerut să fie internat de urgență: Acum 11 ani a avut o procedură mai grea. M-am temut, am acționat rapid

Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va intra în operație în această seară. Medicul și prietenul lui, Herman Berkovits, a făcut mai multe dezvăluiri despre starea de sănătate a oficialului. Iată de ce a hotărât să-l opereze de urgență!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu urmează să fie operat, în următoarele ore, de hernie inghinală, sub anestezie generală. Medicul și prietenul lui, dr. Herman Berkovits ne-a oferit, în exclusivitate, mai multe informații:

"Ieri seară m-a chemat domnul Netanyahu la biroul dumnealui pentru un consult... eu mai fac asta din când în când. Și i-am pus diagnosticul de hernie inghinală. A apărut brusc, n-a avut problema asta în urmă cu o săptămână. Probabil că a făcut un efort prea mare și s-a dezvoltat o hernie inghinală. Din clipa aceea am pus în mișcare tot procedeul. Am vorbit cu un chirurg specialist de la un spital care a aprobat diagnosticul meu și s-a hotărât ca operația să fie astăzi ca să nu avem complicații.

La el ar fi putut fi complicații, în special, pentru că în urmă cu 10-11 ani a avut tot o hernie, dar ombilicală. Și atunci tot eu am dat diagnosticul. A fost o operație mai grea atunci. Să sperăm că această operație va fi un pic mai ușoară. Va începe spre seară" a declarat Berkovits.

Cine îl va înlocui pe perioada recuperării post-operatorii

Medicul a explicat: "Dacă premierul este bolnav, în sensul că nu poate să fie în exercițiul funcțiunii, pentru că operația se face cu anestezie generală, trebuie să existe un înlocuitor. Înlocuitor va fi ministrul Justiției, domnul Yariv Levin, de astăzi până mâine. Mâine eu am să-l consult pe premier și voi da aprobarea că și-a revenit și că poate să-și primească funcția înapoi. Se dă funcția aceasta de premier doar câteva ore, cât este adormit. După ce se reface eu sunt cel care face legătura și astfel domnul Netanyahu își va recăpăta funcția de premier.

Va fi doar o zi internat, la noi se internează o zi, o zi și jumătate. Probabil că operația va fi în această noapte. După aceea va fi trimis acasă și... să sperăm că își va reveni repede. Poate să-și exercite funcția în stat, de la birou, și după operația de hernie inghinală necomplicată. Dar faptul că acum 11 ani a avut complicații la hernia ombilicală m-a făcut să mă tem puțin și să decid repede.

Va fi operat la spitalul Hadassah din Israel, un spital foarte bun unde directorul și mulți medici sunt prieteni de-ai mei, am și lucrat în acest spital când eram mai tânăr. Chirurgul care va face această operație este unul foarte bun, un prieten de-al meu" a mai spus pentru DC News medicul și apropiatul premierului israelian, Herman Berkovits.

*Medicul Herman Berkovits, sursa foto: Crișan Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel