Bendeac i-a furat meseria lui Brenciu

Mihai Bendeac s-a transformat încă din primele zile de audiții X Factordin cel de-al optulea sezon, difuzat în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1, în “avocatul” concurenţilor. Ba mai mult, actorul a ajuns sã fie acuzat cã i-ar fi furat meseria lui Horia Brenciu în show.

"Mihai deja i-a furat pâinea de la gurã lui Brenciu. Asta mi se pare cã era de datoria lui Brenciu: şerveţele, apã, atenţie, şters lacrima, aşezat şoşeţele, tot!", va mãrturisi Delia, fãcând referire la faptul cã oricând ar avea concurenţii nevoie de ceva, Mihai este aproape şi le sare în ajutor. „Nu-l mai vezi pe Horia activ, de colo pânã colo, adicã el încearcã, se duce, dar pe la jumãtatea drumului apare Mihai!", va mai completa artista râzând.

Horia Brenciu se va vedea astfel nevoit sã recunoascã: „Concurenţii au un sprijin necondiţionat în Bendeac", însã va completa imediat: „Eu sunt singurul <>! Aceştia doi sunt nişte impostori, de care o sã mã ocup imediat dupã emisiune. Îmi stricã ei mie monopolul pe şerveţele!", va mai glumi artistul, iar Carla's va continua şi el: „Mihai, ştii câte şerveţele au rãmas nefolosite la Horia din cauza ta? Câtã apã? Dacã o vindem, mai facem o emisiune!". Cum va reacţiona Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea urmãri marțea aceasta, de la 20:00, în cel mai nou episod „X Factor", la Antena 1.

Surprize

Cel de-al optulea sezon "X Factor" se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon "X Factor", în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel