Bătrână dată dispărută de familie, găsită înecată în râu

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Cadavrul unei femei în vârstă de 81 ani din localitatea bistriţeană Crainimăt a fost găsit joi, în jurul amiezii, pe malul râului Şieu, femeia fiind dată dispărută de acasă de miercuri, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Dispariţia femeii a fost sesizată în cursul după-amiezii de miercuri de către familie, nefiind pentru prima dată când bătrâna pleca de acasă.

O persoană a sunat, joi, la 112 în legătură cu prezenţa unui cadavru pe malul râului Şieu, la locul intervenţiei deplasându-se un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

"La Crainimăt, echipajul SAJ de tip B2 a găsit o persoană, de aproximativ 80 de ani, de sex feminin, înecată în râul Şieu. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, constatându-se decesul la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, Ciprian Păcurar.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz se va dispune necropsia, care va stabili cu exactitate împrejurările şi cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel