Bateria unei biciclete electrice a EXPLODAT! Un apartament a fost aruncat în AER

Explozie
Explozie

Explozia bateriei unei biciclete electrice a distrus un apartament situat în oraşul Lengerich, din vestul Germaniei, chiar dacă rezidenţii au pus dispozitivul în cada de baie înainte să părăsească imobilul, a informat luni poliţia germană, citată de DPA. 

Suflul exploziei, produse vineri seară, a smuls din perete uşa şi tocul acesteia. Pagubele produse în apartamentul situat într-un complex rezidenţial au fost evaluate la 200.000 de euro (240.000 de dolari). Pe când se aflau în sufragerie şi se uitau la televizor, locatarii apartamentului au auzit o explozie difuză.

Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, unul dintre rezidenţi a descoperit bateria reîncărcabilă fumegând în bucătărie, acolo unde fusese depozitată alături de alte echipamente electrice, fără să fie însă conectată la un încărcător. Bărbatul a dus bateria în baie şi a pus-o în cadă înainte ca el şi soţia să părăsească apartamentul.

Bateria a explodat pe când cei doi se aflau la uşa de la intrare. Locatarii celorlalte apartamente au evacuat de asemenea clădirea, iar pompierii au sosit la faţa locului pentru a stinge incendiul.

Cuplul care locuia în apartament a suferit vătămări minore în urma inhalării de fum. Momentan, apartamentul în care s-a produs explozia este nelocuibil, însă ceilalţi rezidenţi au putut să revină în locuinţele lor, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel