Băsiștii, în delir: Căpățână dă vina pe Voiculescu!

Scandalul Băsescu-Bercea trece din faza penală în cea penibilă, după ce băsiștii apelează la strategii halucinante pentru a gestiona criza de imagine a președintelui.

Evenimentul Zilei anunță că în ediția tipărită va publica declarații ale lui Marian Căpățână făcute în fața instanței, prin care acesta îl ”demască” pe Dan Voiculescu.

Vezi și: Duane Butcher, prima reacție după izbucnirea scandalului Băsescu-Bercea

Potrivit EvZ, citat de mai multe posturi de televiziune și de publicații online, Marian Căpăţână a declarat, la Curtea de Apel, că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie - aprilie 2013. Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 euro, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Suma totală pusă la bătaie de Voiculescu ar fi fost, potrivit lui Căpățână, de 1 milion de euro, scrie b365.ro.

EvZ a mai publicat declarații din dosar, aparținând lui Mircea Băsescu sau Marian Căpățână, deși audierile sunt secrete, în această fază preliminară.  

Marian Căpăţână, intermediarul afacerii în care au fost implicaţi Mircea Băsescu şi Bercea Mondialul, le-a strigat, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul este o "făcătură" pusă la cale de Dan Voiculescu. Aflat în drum spre duba care îl transporta de la tribunal la arestul poliției, el a strigat: "Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut să îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit”.

Citește și: Scandal Bercea-Băsescu. Presa portocalie publică declarațiile lui Băsescu și Căpățână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel