Băsescu, urare pentru femei: La cât mai mulți copii

Traian Basescu
Traian Basescu

Președintele Traian Băsescu le sugerează femeilor să dea dovadă de un act  patriotic și să facă un copil. El argumentează că natalitatea este o misiune pe care și femeile din România trebuie să și-o asume. Modelul lor- femeile rome, care pot ține cinci-șase copii". 

 Natalitatea, o misiune a femeilor

"Nu aş vrea să vă întreb câte dintre dumneavoastră aveţi copii. Dar mă uit cât am muncit cu fetele mele, măritate-nemăritate, «Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic». Mă rog, cu asta mică am reuşit până la urmă, cu cea mare nu reuşesc (...) Cred că natalitatea este o misiune pe care şi femeile din România trebuie să şi-o asume. Scuzaţi-mă că o spun atât de direct", a declarat Băsescu, la o întâlnire cu femeile de succes organizată de revista Business Woman, potrivit Mediafax.

Femeia romă are o misiune fundamentală în societate

El a subliniat  "Cum Dumnezeu femeia rromă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate? E adevărat, ea nu este manager, femeia rromă (...) Trebuie să mergem şi în zona cealaltă. Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel