Băsescu, intervenție telefonică la B1 Tv: N-am intervenit niciodată în favoarea cuiva - VIDEO

Președintele Traian Băsescu a intervenit telefonic duminică seara, la B1 Tv, în emisiunea Sorinei Matei, pentru a cere un drept la replică, după ce directorul Institutului de Politici Publice (IPP), Adrian Moraru, a spus că șeful statului va trebui să răspundă pentru fapte de trafic de influență după terminarea mandatului.

Traian Băsescu: Renunțați la optimism. Ați afirmat mai înainte că sigur și Băsescu o să dea cu subsemnatul pentru trafic de influență. Nu veți găsi in zece ani o astfel de interventie. Aveți libertatea să spuneți ce vreți. Nu a existat în zece ani nicio intervenție în favoarea cuiva pentru că numai așa am reușit să-mi fac treaba. Dacă aș fi avut intervenții nu mai aveam autoritatea să-mi fac treaba atât cât mi-am făcut-o.

Sorina Matei: Și vedem că justiția funcționează, d-le președinte.

Traian Băsescu: Eu nu spus de ce-ați spus dvs, eu ma refer la afirmația care m-a privit din intervenția lui Adrian Moraru.

Sorina Matei: Acestea au fost spuse în general în campanie electorală de către...

Traian Băsescu: Știu ca sunt destui care vor să distrugă cât se poate din ce am făcut în mandat. Președintele României din ultimii zece ani nu a practicat acest tip de intervenții, când am făcut intervenții în Guvern le-am făcut instituțional și pe probleme care priveau ori CSAT, ori activitatea unui ministru, ori miniștri pe care i-am atenționat dacă aveam niște informații care îi priveau.  Uitați povestea asta.

Sorina Matei: D-le președinte, eu vă cred. Sincer, vă cred! Pentru că altfel nu funcționa justiția.

Traian Băsescu: Dna Sorina Matei, n-am intervenit ca să mă credeți sau să nu mă credeți. Am intervenit ca să îl liniștesc pe domnul Moraru. Văd bucuria unora să mă lezeze în ultimele zile de mandat. Daca știe cineva că am facut intervenții în favoarea unui om de afaceri să sune și să spună pe postul dumneavoastră.

Secția de procurori CSM decide privind suspendarea Alinei Bica din magistratură


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel