Băsescu îndeamnă PDL să lupte, să nu aștepte gafele USL-ului

basescu traian
basescu traian

Traian Băsescu și-a manifestat nemulțumirea față de modul în care PDL acționează după pierderea alegerilor de la 9 decembrie. Aflat la Cluj, Băsescu a criticat, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu mai mulţi lideri ai PDL,  politica dusă de partid, căruia i-a transmis să "iasă la luptă" şi să nu aştepte "gafele din partea USL", scrie Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a avut-o, joi, o întâlnire cu mai mulţi lideri ai PDL Cluj, la restaurantul unui hotel de cinci stele, unde şeful statului ar fi cerut PDL "să iasă la luptă". Întâlnirea, care a durat peste trei ore, s-a încheiat în jurul orei 18.30, iar şeful statului a plecat spre aeroport. Traian Băsescu este invitat, joi seara, la B1 TV.

 "Asta nu este politică pe care o faceţi, trebuie să ieşiţi la luptă, nu trebuie să aşteptaţi ca USL să facă gafe, dacă numai staţi, nu aduceţi voturi", ar fi spus Băsescu.

La întâlnirea cu Traian Băsescu au participat, printre alţii, primarul Emil Boc, liderul PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL, Alin Tişe, fostul prefct Florin Stamatian, primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, consilieri locali şi judeţeni.

Florin Stamatian a declarat, joi, după ce a ieşit de la întâlnirea cu Traian Băsescu, că s-a discutat şi despre faptul că PDL nu are în momentul de faţă un candidat cu şanse la alegerile prezidenţiale.

 "A fost o întâlnire informală. Trebuie subliniat îndemnul preşedintelui că PDL este, la ora actuală, într-o letargie şi trebuie să îşi înteţească acţiunile şi că ar trebui să explice mai mult măsurile luate de Emil Boc care au fost măsuri absolut necesare pentru ţară. A fost o discuţie că ceea ce s-a făcut s-a făcut corect în mandatul lui Emil Boc ca premier. S-a subliniat, şi toată lumea a fost de acord, că în momentul de faţă nu avem un prezidenţiabil cu care să fim siguri că mergem la victorie în 2014", a spus Stamatian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel