Urmărește emisiunea live


Bărbat ucis de un localnic supărat că fusese atacat de câinele acestuia

cutit
cutit

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea gorjeană Schela, a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un localnic care l-a înjunghiat cu un cuţit, supărat că fusese atacat de câinele acestuia.

Conform martorilor, bărbatul reţinut, Valeriu Cânepă, în vârstă de de 38 de ani, mergea cu bicicleta prin sat, sâmbătă seară, iar la un moment dat a fost atacat de un câine al cărui proprietar, Dumitru Găman, se afla la câţiva metri distanţă.

Cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă, biciclistul reproşându-i celuilalt că îşi lasă câinele liber pe stradă. În timpul scandalului, biciclistul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe proprietarul câinelui.

"A fost ceva foarte rapid. Cel care a murit era cu mine pe bancă la poartă, stăteam de vorbă, iar cel care a venit cu bicicleta a scos un cuţit şi a început să-l alerge pe vecinul meu imediat cum a lătrat câinele la el. L-a alergat prin grădină, iar la un moment dat au ajuns din nou la mine la poartă şi aici s-a produs crima. Vecinul meu s-a împiedicat, a căzut, iar cel cu bicicleta l-a ajuns din spate şi l-a înjunghiat de mai multe ori", a declarat pentru corespondentul Mediafax Florin Şerbănescu, martor şi proprietar al imobilului în dreptul căruia a avut loc crima.

După ce l-a înjunghiat pe proprietarul câinelui de câteva ori, Valeriu Cânepă a plecat de la locul faptei şi s-a ascuns într-o pădure de la marginea satului, în zonă fiind mobilizaţi zeci de poliţişti şi jandarmi, ofiţeri ai Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Gorj, inclusiv câini de intervenţie fiind aduşi acolo pentru a-l căuta pe suspect.

Bărbatul a fost prins cu ajutorul unui câine de intervenţie la aproximativ două ore de la comiterea crimei, iar ulterior pe numele acestuia procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Duminică, bărbatul va fi dus în instanţă, cu propunerea de arestare preventivă, el fiind acuzat de omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel