Bărbat, tuns cu... bricheta. Bonus: șapte zile de concediu medical. "Tehnică egipteană sosită recent în țară"

Un bărbat care s-a dus să se tundă s-a ales cu şapte zile de concediu medical.

Un bărbat din Franţa care s-a dus să se tundă a suferit arsuri la nivelul frunţii şi s-a ales cu şapte zile de concediu medical după ce angajatul unei frizerii din oraşul Lannion a testat pe el o metodă inedită... cu bricheta, relatează agenţia AFP. Bărbatul a depus o plângere la secţia de poliţie, la data de 3 septembrie, după ce a apelat la serviciile unui salon situat în centrul micului oraş din vestul Franţei, scrie Agerpres.

Angajatul frizeriei i-a aplicat gel pe păr, a luat o brichetă şi dintr-o dată i-a dat foc la păr. Victima a intrat în panică şi a fost arsă pe frunte, a explicat pentru AFP comandantul divizionar Daniel Kerdraon. Am fost surprinşi de această poveste, nu am înţeles de ce a dat foc părului, a adăugat reprezentantul poliţiei.

"Tehnică egipteană, sosită recent în Franţa"

După efectuarea unei anchete, poliţia a stabilit că frizerul a încercat tehnica egipteană, sosită recent în Franţa, care presupune arderea unei zone a podoabei capilare pentru a o face mai maleabilă la coafat, în special în cazul părului creţ, potrivit aceleiaşi surse. Însă, angajatul salonului de coafură, un libian în vârstă de treizeci de ani vorbitor de limba engleză, nu stăpânea această tehnică.

Ulterior s-a constatat că atât patronul salonului, de profesie mecanic, cât şi cei trei angajaţi ai săi nu deţineau certificate profesionale. Salonul de coafură nu poate fi redeschis deoarece nu există brevet profesional, a declarat Kerdraon subliniind că ancheta nu a stabilit deocamdată amploarea activităţii ilegale şi a evaziunii fiscale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel