Bărbat încarcerat după ce a intrat cu autoturismul într-un TIR răsturnat

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un TIR s-a răsturnat, miercuri dimineaţă în jurul orei 6,00, pe DJ 243, iar şoferul unui autoturism a fost rănit după ce a intrat în coliziune cu autotrenul, circulaţia în zonă fiind blocată aproximativ două ore, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui. 

Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială cu echipaj de prim-ajutor şi cu o autospecială pentru descarcerare deoarece, în urma impactului, conducătorul auto al dubei a rămas încarcerat.

'Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Bârlad, DJ 243, spre Pogana. La faţa locului au fost găsite două autovehicule implicate în accident.Un TIR s-a răsturnat perpendicular pe DJ 243, a blocat drumul, iar un autoturism a intrat în autovehiculul pentru transport de mare tonaj. Şoferul autoturismului era încarcerat, iar soţia acestuia a suferit un atac de panică. S-a acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului, acesta fiind scos în viaţă, dar cu multiple traumatisme.

Victima accidentului a fost transportată în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad de către un echipaj tip C aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, substaţia Bârlad. Femeia care a suferit atacul de panică a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanţa tip B2 aparţinând Detaşamentului de Pompieri Bârlad, după care a fost transportată la CPU Bârlad. Şoferul TIR-ului a suferit uşoare contuzii şi a refuzat transportul la o unitate medicală', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel