Un nou caz Râmaru: bărbat din Rădăuți, acuzat că a ucis şase femei

Un nou caz Râmaru se pare că se prefigurează în România. Vasile Lavric, un rădăuțean de 60 de ani, a fost reținut la București, acesta fiind suspect   că ar fi  ucis şase femei, dintre care trei surori, care i-au fost, pe rând, concubine. Femeile au dispărut începand de acum 20 de ani, iar bărbatul a fost ridicat acum de poliţie, după ce în curtea lui s-au gasit oase şi resturi de cranii. 

Vasile Lavric a fost căsatorit sau a trăit în concubinaj cu trei surori din Rădăuţi. Prima i-a fost iubită şi a dispărut în 1996, când avea 16 ani. A doua i-a devenit soţie şi a dispărut în 2005, la 31 de ani. Câteva luni mai târziu nu a mai fost de găsit nici a treia soră, în vârstă de 19 ani, cu care bărbatul are şi un copil. Bărbatul a fost adus în Capitală și a fost reținut, dar i s-a făcut rău în timpul audierilor. A fost transportat cu ambulanţa la spital, informează rtv.net.

Acum poliţiştii îl suspectează pe Vasile Lavric că ar fi comis alte trei crime. Dacă informaţiile se confirmă, numărul victimelor ar ajunge la şase.

"A dat declaraţii, dar a refuzat să le semneze... e vorba de trei dispariţii, nu ştie pe unde sunt, că ar fi prin alte părţi", a spus avocatul lui Lavric.

Actuala iubită a lui Vasile Lavric a făcut o criză de nervi după ce acesta a fost ridicat de poliţişti. Familia suspectului susține că femeile sunt plecate, de fapt, în Italia.

Părinţii surorilor l-au acuzat încă de atunci de crimă, dar, în lipsa probelor, toate dosarele au fost închise. De curând, Parchetului General a dispus reînceperea anchetei, iar surpriza a fost proporţii. În curtea bărbatului au fost găsite resturi de oase şi de mandibule, aceste fiind ridicare și duse la IML pentru testarea ADN-ului.

Familia lui Râmaru cere despăgubiri statului. Motivul, stupefiant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel