Banksy confirmă! Este autorul picturii murale apărută la Bristol, cu tematică inspirată de Valentine's Day - foto

banksy-tiger
banksy-tiger

Banksy a confirmat că este autorul unei opere de artă stradale, cu o tematică inspirată de Ziua Îndrăgostiţilor, apărută pe un zid din oraşul natal al artistului, Bristol, informează vineri Press Association.

Locuitorii din zona Barton Hill au descoperit joi dimineaţă lucrarea, pe zidul unei clădiri. Un localnic din zonă, James Bullock, a scris pe Twitter că a văzut lucrarea joi dimineaţă, devreme.

Eu şi prietena mea mergeam pe acest drum dimineaţă, în jurul orei 6:20, şi am văzut schele montate' pe zid', a povestit el. Opera de artă de pe Marsh Lane înfăţişează o fetiţă care trage cu praştia, împroşcând flori şi frunze de culoare roşie. Artistul a confirmat că lucrarea îi aparţine, postând două imagini cu aceasta pe contul său oficial de Instagram şi pe site-ul său, în primele ore ale zilei de vineri.

Lucrarea a apărut pe zidul unei case închiriate, al cărei proprietar, Edwin Simons, şi-a sărbătorit joi împlinirea vârstei de 67 de ani. Familia acestuia intenţionează să acopere muralul cu o sticlă pentru a-l proteja, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel