Baconschi, dezamăgit: PDL, în derută. Nimeni nu vrea să candideze

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, este nemulțumit de evoluția PDL. Fost prim-vicepreședinte al PDL consideră că partidul său este în derută și remarcă dezamăgit că "nimeni nu vrea să candideze la prezidențiale, se uită care încotro". 

"PDL nu are proiect politic alternativ, nu are guvern din umbră, nu are prezidențiabil, nu are valori de dreapta asumate. Este un partid în derută", a explicat, vineri, Teodor Baconschi situația actuală din PDL, pentru site-ul ziare.com.

Democrat-liberalul s-a arătat extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în partidul al cărui membru este: "PDL nu face opoziție. Nimeni nu vrea să candideze la prezidențiale, se uită care încotro", a mai declarat Baconschi, încrezător că formațiunile nou apărute de dreapta vor reuși să construiască o platformă comună.

Declarațiile lui Baconschi survin la doar o zi după ce europarlamentarul Theodor Stolojan a afirmat că nu dorește să participe la competiția internă din partid pentru desemnarea candidatului la președinția României, iar liderul PDL, Vasile Blaga, afirma că "nu-și dorește" funcția de  președinte al României, considerându-se mult mai potrivit într-o "zonă de execuție".

Pe de altă parte, fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiță, a afirmat că nu exclude participarea sa în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie. "Orice lider al partidului nu se poate să nu ia în calcul o astfel de competiţie internă”, a declarat Negoiță, potrivit b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel