Baba Vanga, PREDICȚIE CIUDATĂ pentru 2021. A spus-o înainte să MOARĂ: Cei TREI uriași se vor UNI. Vremuri GRELE vor veni

După Nostradamus, și Baba Vanga a făcut mai multe preziceri pentru anul 2021. 

Clarvăzătoarea Baba Vanga supranumită şi "Nostradamus de Balcani" a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice. 

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2021

Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus că anul 2021 este cel în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer, iar umanitatea va scăpa de această boală grea. 

O altă profeție a acesteia, una destul de îngrijorătoare se referă la o tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului".

În plus, a spus și că economia Europei va cădea. 

"Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității", spunea ea. 

Chiar dacă pare ciudat, aceasta a mai spus și că un „dragon puternic” va prelua planeta. 

"Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri". Este posibil ca Baba Vanga se se refere prin cei „trei uriași” la Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Nu în cele din urmă, Baba Vanga a mai prezis și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme. 

Citește și: Nostradamus, PREVIZIUNI TERIBILE pentru 2021. Ce URMEAZĂ în lume și în România: Evenimente care-ți dau FIORI

Baba Vanga, despre sfârșitul lumii

Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079, dar nu a explicat și motivul care va duce la acest sfârșit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel