Avocată, la un pas să fie înşelată prin telefon. A sunat-o „Mona Muscă“

Mona Muscă
Mona Muscă

Avocata Eliza Ene Corbeanu povestește cum a fost contactată de o persoană care s-a dat drept fosta politiciană Mona Muscă, în încercarea de a obține o sumă consistentă de bani pentru o cauză umanitară falsă.

Eliza Ene Corbeanu a povestit la Antena 3 că pe data de 1 iunie a fost apelată de o persoană care s-a recomandat a fi Mona Muscă și care a rugat-o să contribuie cu o sumă de bani pentru ajutorarea unui om al străzii pe care ea l-ar fi sprijinit până la acel moment.  Persoana i-ar fi cerut suma de 10.000 de lei.

„Oarecum reușise să îi imite vocea destul de bine, dar când i-am cerut mai multe detalii, s-a blocat. I-am spus: vă dau adresa de mail de la cabinet, ne scrieți datele lui, ne spuneți în ce cont vreți să fie virați banii, după care vom stabili restul detaliilor“, povestește avocata.

În acel moment, respectivul a încercat să întrerupă convorbirea și avocata a s-a prins că este vorba de o înșelătorie. Deși a încercat să obțină mai multe informații, persoana respectivă i-a închis, spunând că va reveni pentru furnizarea detaliilor.

„Am reușit să iau legătura cu adevărata doamna Mona Muscă, i-am povestit cele întâmplate, iar domnia sa mi-a comunicat că, într-adevăr, are cunoștință despre acest Romulus Varga care imită foarte bine vocile unor persoane cunoscute și cere bani în numele lor“, a mai spus Corbeanu.

Avocata spune că nu a alertat, însă, autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel