Avion militar prăbușit. Ministrul Fifor: ''Ne gândim la starea pilotului''

Mihai Fifor, despre avionul prăbușit
Mihai Fifor, despre avionul prăbușit

Un avion militar, MIG 21, s-a prăbușit la Baza Aeriană Borcea, în timpul unui eveniment aviatic. Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a oferit toate detaliile.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit la România TV despre incidentul aviatic petrecut în urmă cu puțin timp la Baza Aeriană Borcea. 

În momentul de față s-a deplasat o echipă la fața locului care face cercetare pentru a avea primele detalii. Avem acest aparat MIG 21 prăbușit. Participa la un exercițiu demonstrativ și din păcate, a avut loc acest incident. Procedurile sunt în desfășurare, sunt proceduri specifice.

Sunt aparate pe care aviația română le folosește, sunt aparate care au mentenanța la zi, toate elementele tehnice. Pot să vă confirm că nu este la zbor niciun fel de aparat care ar putea avea vreo problemă tehnică.

În primul rând ne gândim la pilotul care operează acest avion, să vedem care este starea pilotului în momentul de față, după aceea o să ne gândim și la celelalte detalii. Aparatele de zbor ale forțelor aeriene române sunt în perfectă stare de funcționare. Nu este cazul să facem speculații. , a declarat ministrul Mihai Fifor la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel