Avion deviat după ce pilotul a vărsat cafeaua pe aparatura de bord

Un avion a fost deviat de la ruta obișnuită după ce pilotul a vărsat o cană de cafea peste panoul de control al aeronavei. 

Un zbor transatlantic a fost nevoit să aterizeze în Republica Irlanda după ce un pilot a vărsat o ceașcă de cafea pe panoul de control al aeronavei, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Potrivit filialei de investigare a accidentelor aeriene, Airbus A33-243, operat de Condor, călătorea de la Frankfurt, Germania la Cancún, în Mexic, pe 6 februarie, când a fost forțat să devieze de la traseul obișnuit.

Pilotul, în vârstă de 49 de ani, care are peste 13.000 de ore de experiență în zbor, a primit o cană de cafea, fără capac, din partea echipajul de cabină și a lovit-o din greșeală în timp ce avionul zbura peste Oceanul Atlantic de Nord, transportând 11 membri ai echipajului și 326 pasageri.

S-au topit butoanele de pe panoul de control

O parte din lichidul s-a vărsat pe panoul de control audio, care a devenit foarte fierbinte și a produs fum și un miros aspru. Raportul a declarat că pagubele au provocat „dificultăți semnificative de comunicare pentru echipajul de zbor" și i-au obligat să poarte măști de oxigen.

Echipamentul a devenit atât de fierbinte încât unul dintre butoanele de pe panoul de control a început să se topească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel