AVICII, deces. Celebrităţi, omagiu lui Avicii. Social media deplânge moartea lui Avicii

Avicii şi Madonna / foto: Instagram madonna
Avicii şi Madonna / foto: Instagram madonna

AVICII, deces. Numeroase celebrităţi şi personalităţi din lumea muzicală i-au adus un omagiu pe social media fostului DJ şi producător Tim Bergling, cunoscut sub numele de scenă Avicii, care a murit vineri la vârsta de 28 de ani.

După moartea lui Avicii, Sony/ATV Music Publishing, casa sa de producţie din 2010, a emis un comunicat.

'Deplângem pierderea incredibil de tristă a unui talent extraordinar de creativ, pe care am fost onoraţi şi mândri să-l reprezentăm ca pe unul dintre compozitorii noştri timp de mai mulţi ani. Gândurile noastre sunt alături de familia lui în acest moment', se menţionează în textul citat.

Cântăreţul Calvin Harris a fost printre cei care au reacţionat primii pe Twitter. 'Veste devastatoare despre Avicii, un suflet frumos, pasionat şi talentat şi care mai avea atât de multe lucruri de făcut. Sunt alături de familia lui. Dumnezeu să te binecuvânteze, Tim', a postat Harris.

Artistul pop Charlie Puth a postat la rândul lui că vrea să aducă 'un omagiu unui unui om care mi-a deschis cu adevărat ochii asupra modului în care ar putea suna într-o zi muzica mea'. Avicii 'a fost un geniu şi un inovator al muzicii şi pur şi simplu nu pot crede că nu mai este printre noi. Cel mai bun dintre noi să se odihnească în pace', a adăugat el.

Madonna a postat o fotografie pe Instagram cu Avicii, în care stă alături de DJ la unul dintre show-urile lui, cu mesajul: 'Atât de trist... atât de tragic. La revedere dragă şi scumpule Tim. Plecat atât de repede'. Cei doi au lucrat împreună la albumul ei 'Rebel Heart', pentru care suedezul a fost producător.

Dua Lipa a postat că DJ-ul a murit 'prea tânăr' şi a transmis condoleanţe familiei, prietenilor şi fanilor. La rândul lui, Liam Payne a postat pe Twitter: 'Cu adevărat devastat pentru Avicii, o veste foarte foarte tristă, era mult prea tânăr... Ce talent era'.

Compozitorii din muzica electronică Zedd, 3LAU, Marshmello, Deadmau5 şi Dillon Francis i-au transmis şi ei dragostea lor pe Twitter, 3LAU postând că a fost 'un compozitor fără pereche şi una dintre cele mai mari surse de inspiraţie pentru mine. Lumea îşi va aminti de el timp de secole'.

Trupa Imagine Dragons i-a adus şi ea un omagiu lui Avicii, solistul vocal Dan Reynolds postând că lucrul cu DJ-ul suedez 'a fost una dintre colaborările mele favorite'.

Solistul vocal al OneRepublic, a postat că Avicii 'a inspirat unele dintre compoziţiile mele aşa cum sunt sigur că a fost cazul cu mii de alţi oameni'. Aloe Blacc, care a colaborat cu Avicii la hitul 'Wake Me Up' a afirmat că 'întâlnirea cu el mi-a schimbat viaţa'.

[citeste si]

Martin Garrix, a postat o fotografie cu el şi Avicii, alături de mesajul: 'Nu pot să descriu cu adevărat cât de trist mă simt... Mulţumesc pentru că m-ai inspirat pe mine şi milioane de oameni. RIP @Avicii!'

Cântăreaţa Rita Ora a postat şi ea pe Twitter că nu are cuvinte după moartea DJ-ului şi compozitorului. 'Îmi amintesc cât de uimitor a fost să realizăm împreună 'Lonely Together' şi mi se pare că stăteam de vorbă chiar ieri. Condoleanţe familiei lui Avicii, prietenilor şi fanilor care l-au susţinut. Să se odihnească în pace. Plecat prea devreme. Sunt devastată', a mai scris ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel